• Imprimeix

Acte de cloenda de l'Any Pompeu Fabra

Acte de cloenda de l'Any Pompeu Fabra Estimat Mestre

17 de desembre de 2018
18.30 h
Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya

Mapa

 

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Atesa la limitació de l'aforament, les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada dels formularis.
La inscripció us serà confirmada en uns dies per correu electrònic.Protecció de dades

Gestió d'inscripcions a activitats o esdeveniments en matèria de política lingüística.

  • Identificació del tractament: "Gestió d’inscripcions a activitats o esdeveniments en matèria de política lingüística"
  • Responsable del tractament: Direcció General de Política Lingüística. Departament de Cultura
  • Finalitat del tractament: gestionar les dades de les persones inscrites en activitats o esdeveniments organitzats en l’àmbit de la Política Lingüística per dur a terme el desenvolupament i gestió d’aquestes accions. Mantenir informades les persones que ho sol·licitin respecte a les activitats i serveis del departament de Cultura en l’àmbit de la Política Lingüística.
  • Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Destinataris: les dades es podran comunicar a les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya adscrites al Departament de Cultura, i als departaments de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb les seves competències, per a les mateixes finalitats de tractament.
  • Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció General de Política Lingüística (carrer del Portal de Santa Madrona, 6-8, 08001 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a l'apartat Tràmits del web Gencat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
  • Informació addicional: podeu consultar la informació addicional del tractament a la nostra pàgina web: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/