• Imprimeix

Visita en llengua de signes catalana de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

22/06/2018 12:06
Visita en llengua de signes catalana de l'exposició ‘Pompeu Fabra. Una llengua completa’

La Direcció General de Política Lingüística, amb col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), organitza avui divendres 22 de juny una visita comentada en llengua de signes catalana (LSC) a l’exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa". A l’acte, que serà a les 18.30 h al Centre d’Art Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona), hi participarà la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

Aquesta activitat s'adreça a persones sordes signants i comptarà amb un intèrpret en LSC. En el marc d’aquesta visita també es presentarà el signe en LSC que identifica la persona de Pompeu Fabra.

L’exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.