• Imprimeix

Acte central de l’Any Fabra al Camp de Tarragona

07/11/2018 08:11
Any Fabra

La conferència "L’home que ens va ensenyar a escriure" a càrrec del comissari de l’Any Fabra, Jordi Ginebra, és l’acte central de la celebració de l’Any Fabra al Camp de Tarragona. En la commemoració hi participaran el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i el director del Serveis Territorials de Cultura, Jordi Agràs.

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 8 de novembre, a les 20 hores, a la seu del Departament de Cultura a Tarragona.

Fins al 14 d’octubre també es pot visitar l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" al vestíbul de l’edifici. La mostra, creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística, presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

La commemoració de l’any Fabra a Tarragona ha sumat més d’un centenar d’activitats, tenint en compte les que ja s’han dut a terme i les previstes fins a final d’any. La majoria han estat organitzades per entitats diverses, responent a la crida que va fer la Direcció General de Política Lingüística a començament d’any.