• Imprimeix

InfoMigjorn ofereix en obert el número especial dedicat al treball “Pompeu Fabra (1868-1948)”, de Joan Coromines

25/09/2018 11:09
Any Fabra

El butlletí digital InfoMigjorn ofereix en obert el número especial dedicat al treball “Pompeu Fabra (1868-1948)”, que forma part de l’apartat “Els mestres recordats” del llibre Lleures i converses d’un filòleg de Joan Coromines publicat pel Club Editor l’any 1971.  

La presentació de l’especial va a càrrec de Jordi Ginebra, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili i comissari de l'Any Pompeu Fabra 2018. Ginebra posa de relleu que l’article inclou “anècdotes narrades per un admirador incondicional, i explicades amb una curosa atenció a l’objectiu de tot plegat: deixar per a la posteritat una figura de Fabra indiscutible i consistent, sense escletxes”.

Finalment Jordi Ginebra afirma que és un article "de lectura obligatòria per a tot aquell que vulgui conèixer Pompeu Fabra més a fons", "un testimoniatge bonic –i intel·ligent– de fidelitat i d'amor a un mestre".

InfoMigjorn  és un butlletí digital que distribueix notícies i informacions relacionades amb la llengua catalana entre els seus subscriptors. Entre els seus continguts hi ha retalls de premsa, entrevistes, articles, estudis, etc., publicats o inèdits, informació sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentació de llibres, revistes, etc. i ressenyes de llibres, publicades o inèdites. També inclou informacions sobre sociolingüística, gramàtica històrica, dialectologia, política lingüística, normativa, etc.

El butlletí especial inclou una oferta per a nous subscriptors.