• Imprimeix

L'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa", disponible en castellà, anglès i aranès

14/11/2018 11:11
Pompeu Fabra, una llengua completa

La Direcció General de Política Lingüística posa a disposició de la ciutadania el disseny de l’exposició “Pompeu Fabra, una llengua completa” en versió castellana, anglesa i aranesa. L’objectiu d’aquesta acció és difondre els continguts de la mostra fora dels territoris de parla catalana. 

L’exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", impulsada per la Direcció General de Política Lingüística amb motiu de la celebració de l’Any Pompeu Fabra, presenta l’aportació del Mestre a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

L’exposició es pot produir en 2 modalitats, una de tres dimensions, més adequada per a grans espais, i una altre en dues dimensions, que és més versàtil pel que fa a la seva ubicació. Les organitzacions o institucions interessades a produir directament la mostra en algun d’aquests idiomes poden demanar els fitxers en alta resolució mitjançant un formulari de sol·licitud que trobaran al web.