• Imprimeix

Política Lingüística porta la llengua catalana a la Capital Europea de la Cultura 2018, que se celebra a Ljouwer

Un concurs a les xarxes permetrà seleccionar les 10 paraules més boniques del català perquè hi siguin presents

26/04/2018 12:04
Pavelló de les llengües

La Direcció General de Política Lingüística organitza un nou Repte Fabra a les  xarxes socials, emmarcat en la commemoració de l’Any Pompeu Fabra i amb l’objectiu de triar les 10 paraules més boniques del català a fi que siguin presents al Pavelló de les llengües (Talepaviljoen) una iniciativa de l’ONG Afuk, organització promotora del frisó, en el marc de la Capital Europea de la Cultura 2018 que se celebra a la ciutat neerlandesa de Ljouwert.

Es podran proposar paraules des de Twitter, mencionant en la proposta el compte @AnyFabra i etiquetant-la amb #RepteFabra3. Entre els participants d’aquesta fase se sortejaran 10 rutes Pompeu Fabra. Després d’aquesta primera fase, que es durà a terme del 26 d’abril al 3 de maig, es farà la tria final per votació popular de les propostes amb més acceptació a través d’un formulari que ho facilitarà. El període de votació serà del 4 al 7 de maig.

El projecte Terra de Llengües (Lân fan taal) té com a element central el Pavelló de les Llengües o Talepaviljoen, en el qual les comunitats lingüístiques petites i mitjanes d’Europa i la seva cultura seran les protagonistes. El pavelló està ubicat al Jardí de les Llengües, en aquest espai se situaran les 10 paraules més boniques d’idiomes diversos. La instal·lació d’Afûk es podrà visitar a Ljouwert, capital de Frísia, fins al 28 d’octubre.