• Imprimeix

Reus inaugura un monument en homenatge a Pompeu Fabra

30/11/2018 12:11
Escola Pompeu Fabra

Escola Pompeu Fabra

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà demà dissabte, 1 de desembre, en la inauguració del monument commemoratiu en homenatge a Pompeu Fabra ubicat a la confluència entre l’avinguda de Sant Jordi i la plaça de Pompeu Fabra de Reus.

L’alcalde del municipi, Carles Pellicer, presidirà l’acte que començarà a les 12.30 hores, a l’Escola Pompeu Fabra. En la commemoració hi participaran representants de cinc entitats excursionistes de la ciutat, i també l'alumnat d'aquest centre escolar. L’acte comptarà amb les intervencions de la directora general de Política Lingüística, del catedràtic de Literatura Catalana de la Universitat de Barcelona, Josep Murgades que oferirà una semblança de Fabra, i de la coral del Centre de Normalització Lingüística  de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, Canta amb el cor. L’alcalde, Carles Pellicer, tancarà l’acte.

Un cop acabats els parlaments, la comitiva es desplaçarà a l’avinguda de Sant Jordi, on es descobrirà el monument i es farà una ofrena floral a càrrec de l’alumnat de l’Escola Pompeu Fabra i de les entitats excursionistes.