• Imprimeix

Es presenta l'especial Pompeu Fabra de la revista “Llengua Nacional”

26/06/2018 12:06
Es presenta l'especial Pompeu Fabra de la revista “Llengua Nacional”

Amb motiu del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra i del 100è de la publicació de la Gramàtica Catalana, la revista “Llengua Nacional” publica en el número 103 l’especial Pompeu Fabra, amb l’objectiu de difondre la figura del filòleg des d’un vessant acadèmic però també adreçat a tot tipus de públic. Per donar a conèixer els continguts d’aquesta publicació, l’entitat organitza el 26 de juny, a les 19 h, un acte de presentació a les termes romanes del Museu de Badalona, que comptarà amb la intervenció de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

En aquest número especial de la revista “Llengua Nacional” hi ha participat acadèmics experts en l’obra de Fabra com Joan Martí i Castell, Joan Julià-Munné, Jordi Mir, Josep Murgades, Marcel Fité i el comissari de l’Any Fabra, Jordi Ginebra.

Aquest projecte té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. L’Associació Llengua Nacional, que forma part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana des de l’any 2002, va ser fundada el 1991 per contribuir a la normalització del català, defensar la unitat de la llengua i la seva riquesa dialectal i vetllar per l'ús d'un llenguatge ric i genuí.