• Imprimeix

Busquem espais Fabra!

Pompeu Fabra és present a molts espais dels territoris de parla catalana: a la universitat, als transports públics, a la xarxa viària, a la biblioteca... Hi ha molts llocs que porten el seu nom. Volem recollir-los per visualitzar el gran reconeixement que el mestre té arreu del país. Feu-nos arribar una imatge i la descripció del lloc on heu trobat en Fabra i formarà part del nostre gran mosaic.

Els camps marcats amb * són obligatoris.


 


La imatge no pot superar els 2 MBHe llegit i accepto les condicions de cessió de drets de les fotografies

Les fotografies que s’envien són originals captats per la persona interessada. Mitjançant la tramesa, els autors de les fotografies en cedeixen a la Direcció General de Política Lingüística els drets d’explotació (reproducció, distribució, comunicació pública i transformació), així com la cessió a terceres persones. La cessió es fa gratuïtament per a tot el període que, d’acord amb l’article 26 del Reial Decret Legislatiu 1/1996, dura la protecció dels drets de la propietat intel·lectual i per l’àmbit territorial mundial. La Direcció General de Política Lingüística es reserva el dret de publicar i difondre les fotografies aportades a través de les xarxes socials, dels mitjans de comunicació socials, dels mitjans de comunicació propis de la Generalitat de Catalunya, així com en altres suports de difusió.Accepto rebre informació de les activitats del Departament de Cultura en l'àmbit de la Política Lingüística


Amb l'enviament del formulari consigno que he llegit la informació bàsica sobre protecció de dades i dono el meu consentiment per al seu tractament.

Protecció de dades

Gestió de la participació proactiva en iniciatives de la DGPL. 

  • Identificació del tractament: "Gestió de la participació proactiva en iniciatives de la DGPL".
  • Responsable del tractament: Direcció General de Política Lingüística. Departament de Cultura.
  • Finalitat: dur a terme les gestions derivades d'accions de participació proactiva envers iniciatives de la DGPL (aportació de propostes o idees, aportació de continguts, participació en concursos, etc.), com poden ser les referents al gaudiment de premis o promocions associats. Mantenir informades les persones que ho sol·licitin respecte a les activitats i serveis del departament de Cultura en l’àmbit de la Política Lingüística.
  • Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Destinataris: les dades es podran comunicar a les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya adscrites al Departament de Cultura, i als departaments de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb les seves competències, per a les mateixes finalitats de tractament. També es podran comunicar a entitats i empreses privades exclusivament perquè puguin gestionar el gaudiment dels premis o les promocions corresponents.
  • Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció General de Política Lingüística (carrer del Portal de Santa Madrona, 6-8, 08001 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a l'apartat Tràmits del web Gencat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
  • Informació addicional: podeu consultar la informació addicional del tractament a la nostra pàgina web: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/.

llengua