• Imprimeix

Es presenta el Correllengua 2018 dedicat a la Nova Cançó

25/06/2018 13:06
cartell Correllengua 2018

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, assistirà en representació de la consellera de Cultura, Laura Borràs, a la presentació de la vint-i-dosena edició del Correllengua que enguany es dedicarà a la Nova Cançó. L’acte tindrà lloc el 25 de juny a les 19.30 h a la Casa Golferichs, de Barcelona.

El Correllengua 2018 vol posar de manifest la capacitat de resistència i la força del poble i per això dedica l’edició d’enguany a la Nova Cançó, amb el lema “Un crit de llibertat col·lectiva”.  

El Correllengua és la mobilització per la llengua i la cultura catalana, que des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal, se celebra arreu dels territoris de parla catalana des del 1996. La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) és una de les  entitats que l’impulsen. Gràcies a la implicació de moltes entitats i col·lectius, i a la participació de milers de persones, cada any s’organitzen centenars d’actes.

La CAL forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana des de l’any 2002 i rep el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per als projectes de foment de l’ús de la llengua catalana que du a terme l’entitat.