• Imprimeix

10 llargmetratges en versió original subtitulada en català, al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

09/11/2018 10:11
10 llargmetratges en versió original subtitulada en català, al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

La 37a edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, el  TerrorMolins, tindrà lloc del 9 al 18 de novembre. Durant el festival es podran veure 10 llargmetratges en versió original subtitulada en català: Cutterhead, Bcn Knockout!, I’ll take your dead, The witch in the window, Gonjiam: haunted asylum, Lifechanger, Lords of chaos, The devil’s doorway, Lasso i Puppet Master: the littlest reich.

El festival té com objectiu esdevenir una plataforma per als nous realitzadors, ser un punt de trobada per a la indústria del país a través d’un treball en xarxa professional i consolidar-se com a espai per als nous espectadors. Des de 2014, forma part de l’European Fantastic Film Festivals Federation i lliura el premi Méliès d’Argent al millor curtmetratge fantàstic europeu.

Aquest festival té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació al català, a través del Catalunya Film Festivals. Trobareu informació del cinema en català al Portal de cinema en català, al Facebook de cinema en català i al compte de Twitter @cat_cine.