• Imprimeix

40 anys de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana

12/07/2018 14:07
40 anys de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana va celebrar 40 anys d’existència amb una festa a l’Arts Santa Mònica, el dimecres 11 de juliol, en què hi va assistir la consellera de Cultura, Laura Borràs; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, i el diputat delegat de Cultura de la Diputació, Oriol Lladó, a més de representants del centenar d’editorials que formen part d’aquesta associació.

Durant l’aniversari es va presentar l'adopció de la marca Editors.cat i un nou logotip. A més, després de 40 anys l'entitat també ha actualitzat el manifest fundacional de 1978. Entre els objectius de l’Associació per  aquesta nova etapa que enceta hi ha el creixement de l’edició en llengua catalana i la internacionalització de la literatura en català.

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana i la Direcció General de Política Lingüística dona suport a la Setmana del Llibre en Català, una de les seves activitats destacades.