• Imprimeix

Ajornada l'última projecció de la Mòstra de cinema Occitan a Barcelona

28/11/2016 14:11
Mòstra de Cinèma Occitan

La projecció de la pel·lícula Trobadors a la Filmoteca de Catalunya,  programada per a demà, 30 de novembre, en el marc de la Mòstra de Cinèma Occitan, s’ajorna per motius derivats de programació de la Filmoteca. La nova data es comunicarà properament.

Així doncs, a banda de la projecció ajornada queden tres sessions pendents de la Mòstra. Aquesta tarda, hi ha prevista a Vielha la projecció dels films Vòutz de lo Sambuc i Lo sumi de la lenga vai en Montpelhièr. L'acte tindrà lloc a Era Audiovisuau, Baile Callbetó (Barra, 8). La propera sessió serà el 8 de desembre a l'Ostal d'Occitània de Totosa, amb la projecció dels films En cap Ibòs en Bigòrra. Entre mutacions e mites. El 19 de desembre, la Mòstra serà al CaixaFòrum de Lleida, on es projectarà el film Ibòs en Bigòrra. Entre mutacions e mites. Aquesta sessió és compartida amb la programació de la Filmoteca Terres de Lleida

La novena edició de la Mòstra de Cinèma Occitan ha estat present el 2016 a 31 localitats de Catalunya i de l’espai occità, així com a la Universitat Catalana d’Estiu (Prada de Conflent) i a la Universitat de Barcelona.