• Imprimeix

Aprendre llengua de signes catalana el curs 2018-2019

18/09/2018 10:09
Mapa d'entitats que ofereixen cursos de LSC

Com cada any, amb la represa del curs acadèmic 2018-2019, són diverses les entitats que ofereixen cursos per aprendre llengua de signes catalana  (LSC) arreu del país, en diversos nivells i modalitats, que comencen les properes setmanes. La majoria de l’oferta de cursos abraça des del nivell inicial A1 fins al nivell B2 i són reconeguts pel Departament d’Ensenyament com a formació de personal docent. També poden ser reconeguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Dues de les entitats ofereixen també el nivell C1, una a Barcelona i l'altra a Sant Cugat del Vallès.

El mapa d'entitats que ofereixen cursos de LSC editat per la Direcció General de Política Lingüística, ofereix les dades de contacte de cada centre. Des d'aquest espai podreu consultar l’oferta, el reconeixement i les característiques dels cursos (presencials, en línia, i també cursos intensiu i semiintensius). 

La llengua de signes catalana (LSC) és lla llengua pròpia de les persones sordes i sordcegues signants a Catalunya, originada al nostre país i amb més de 200 anys d’història. La llengua de signes catalana ha estat reconeguda per la Llei 17/2010, del Parlament de Catalunya.