• Imprimeix

Aquest pont, cinema en català: estrena d''En Ralph destrueix internet' i d''Ernest & Celestine, contes d'hivern'

‘En Ralph destrueix internet’ s’estrena dimecres i ‘Ernest & Celestine, contes d'hivern’, dijous

04/12/2018 12:12
‘En Ralph destrueix internet’ s’estrena dimecres i ‘Ernest & Celestine, contes d'hivern’

Encetem el pont de desembre amb dues estrenes de cinema en català. Dimecres, 5 de desembre, arriba a les pantalles En Ralph destrueix internet i dijous s’estrena Ernest & Celestine, contes d’hivern. El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

En Ralph destrueix internet

Després de 6 anys, Disney estrena una nova aventura protagonitzada per en Ralph, el personatge que es va escapar d’un videojoc en la primera entrega de la pel·lícula. En aquesta ocasió, en Ralph haurà d’ajudar la seva amiga Vanellope a trobar una peça de recanvi que salvi el videojoc Sugar Rush. Per aconseguir-ho, hauran d’entrar a Internet.   

El film, que ha estat dirigit per Rich Moore i Phil Johnston s’estrenarà en català a 31 sales. 

Ernest & Celestine, contes d'hivern

Rita & Luca Films estrena aquest film protagonitzat per la parella de personatges dels contes de la il·lustradora belga Gabrielle Vincent. L’Ernest és un os enorme amb esperit d’artista i cor generós. Viu amb la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tot un seguit d’esdeveniments mentre es preparen per a l’arribada de l’hivern.

Aquest és el segon film de l’Ernest i la Celestine que s’estrena en català. Es podrà veure a 7 sales:

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català, al Facebook Cinema en català i a @cat_cine

Tràiler d’En Ralph destrueix internet

Tràiler d’Ernest & Celestine, contes d'hivern

Tràilers en alta resolució