• Imprimeix

BRESSOLADA 2018: enFABRAda!

25/05/2018 09:05
BRESSOLADA 2018: enFABRAda!

La 15a edició de la Bressolada, la festa de les escoles catalanes La  Bressola, tindrà lloc aquest dissabte 26 de maig, a l’estany de Sant Esteve del Monestir. Enguany, l’activitat s’emmarca en la commemoració de l’Any Pompeu Fabra.

La festa té per lema “L’enFABRAda” i començarà amb un esmorzar inaugural al Teatre de l’Estany amb la participació  institucional d’autoritats, personalitats i representants d’entitats La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà en l’ obertura de l’acte.

Potseriorment, l’escriptor, enigmista i membre de la secció flològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Màrius Serra, serà l’encarregat de fer el pregó de la jornada i donar pas a la cantata El caçaire de mots, de Francesc Bitlloch en col·laboració amb Olatz de Bilbao, protagonitzada per tot l’alumnat de l’escola i amb la participació dels Sorollosos d’Aire Nou de Baó.

Al migdia, es podrà gaudir d’un dinar popular a les parades de menjar i beure organitzades per les associacions de famílies i els equips de les escoles i del col·legi.

A més de jocs, tallers, música i exposicions la jornada tindrà l’humor de La Banda Forània i una actuació castellera de les colles de Catalunya Nord.