• Imprimeix

Badalona estrena nou projecte de Voluntariat per la llengua en l’àmbit de l’empresa

14/03/2018 12:03
BCIN

"Vols esmorzar en català al BCIN?" és el nou projecte de Voluntariat per la llengua a les empreses, que impulsa el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià en el marc d’un acord de col·laboració amb el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

El passat mes de febrer va tenir lloc la presentació de la iniciativa que té per objectiu facilitar als treballadors del BCIN la pràctica de conversa en llengua catalana. La intenció és que un cop a la setmana els treballadors aprofitin l'estona de l'esmorzar per fer una mica de conversa i formar una parella lingüística entre una persona voluntària -que habitualment parla català- i una persona aprenenta -que vol millorar el català oral. La idea d'aprofitar un dia a la setmana per fer conversa en català ha tingut molt bona acollida per part dels treballadors del BCIN, que han formalitzat en el mateix moment tres parelles.

Des del CNL de Badalona i Sant Adrià i el Centre d'Empreses s’està treballant per incentivar altres empreses del polígon Les Guixeres a afegir-se als "esmorzars en català”.