• Imprimeix

Comença el 34è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

10/11/2015 09:11
Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

Les fòbies i fílies seran les protagonistes de la 34a edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, que té lloc del 10 al 15 de novembre. Enguany la temàtica escollida coincideix amb el 50è aniversari de la pel·lícula “Repulsió”, de Roman Polanski, estrenada l’any 1965. Alfred Hitchcock, Roman Polanski o Takashi Miike són alguns dels directors als quals s’homenatjarà.

La secció oficial de llargmetratges d’aquesta edició estarà formada per pel·lícules com ara Some kids of Hate (Adam Egypt Mortimer, 2015), The House on the Pine Street (Austin i Aaron Keeling, 2015), True Love Ways (Mathieu Seiler, 2014) entre d’altres. Les pel·lícules The Hollow one (Nathan Hendrickson, 2015), Bite (Chad Archibald, 2015), Howl (Paul Hyett, 2015), The Hallow (Corin Hardy, 2015), We are still here (Ted Geoghegan, 2015) i Deathgasm (Jason Lei Howden, 2015) es podran veure en versió original subtitulada al català.

El Festival, un any més, acull el Concurs de Curts de Terror i Gore i el Concurs de Microrelats. Completen la programació altres activitats, com ara pel·lícules i curtmetratges fora de competició, taules rodones i sessions per a instituts.

Aquest festival rep el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació al català, a través de Catalunya Film Festivals. Trobareu informació sobre la programació en català dels festivals en el portal, el Facebook i el canal Twitter de Cinema en català.

Portal de cinema en català

Facebook de cinema en català

@cat_cine

Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei