• ???label.telegram???
  • Imprimeix

Comença una nova edició del DocsBarcelona

16/05/2018 09:05
DocsBarcelona

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona, DocsBarcelona, celebra la seva 21a edició del 16 al 27 de maig. DocsBarcelona és un festival especialitzat en el gènere documental que inclou seccions internacionals competitives, seccions no competitives i classes magistrals, que té com a objectiu difondre i promoure el món documental.

Durant el festival, que forma part de Catalunya Film Festivals, es podran veure 25 llargmetratges en català; 4 en versió original i 21 en versió subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. També s’hi estrenarà el documental L’Alguer: un pentagrama com un carrer, sobre la situació actual i futura de l’alguerès. L’obra, dirigida per Roger Cassany, reflexiona sobre si les cançons populars poden salvar una llengua. Aquest documental ha estat produït per Plataforma per la Llengua, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

A més, també es podrà gaudir del DocsBarcelona a través de FilminCat, on del 16 de maig al 16 de juny es podran veure en exclusiva 4 pel·lícules de l’edició 2018 (Dolphin Man, Eugenio, Mies on Scene: Barcelona en dos actes i Silvana), a més de diversos títols d’altres edicions i del cicle DocsBarcelona del Mes.

Trobareu informació sobre la programació en català del festival al Portal de cinema en català, al Facebook de cinema en català i al canal Twitter @cat_cine.

S’hi podran veure 25 documentals en català