• Imprimeix

'Dalal jam al català!', nova guia per presentar la llengua catalana a la comunitat islàmica de parla wòlof  

11/01/2017 09:01
Dalal jam al català!

La Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC) i la Plataforma per la Llengua, han publicat el llibret Dalal jam al català! Una presentació de la llengua catalana a la comunitat islàmica i de parla wòlof de Catalunya. La guia té la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat i de la regidoria de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona.

Dalal jam al català s’ha editat en versió bilingüe (català-wòlof) i té per objectiu apropar la llengua catalana a la comunitat senegalesa mostrant els vincles històrics entre aquesta comunitat i la catalana.

La publicació conté una petita presentació sobre la llengua catalana que es complementa amb alguns arguments per facilitar-ne l’ús i l’aprenentatge. També facilita recursos per aprendre i practicar català entre els quals hi ha el Consorci per a la Normalització Lingüística i el programa Voluntariat per la llengua.

L’obra es basa en la guia Salam al català, adreçada a la comunitat musulmana araboparlant de Catalunya, que es va publicar el 2009.