• Imprimeix

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 170 cursos de català aquest estiu

L’oferta es distribueix pels 22 centres de normalització lingüística de tot el territori

06/06/2017 09:06
Cursos
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 170 cursos de català en modalitats intensives o en formats específics durant el període de vacances d’estiu. L’oferta, àmplia i de proximitat, es vehicula a través dels 22 centres de normalització lingüística, gràcies als 146 punts d’atenció distribuïts per tot el territori.
 
Aprofitar l’estiu per fer cursos intensius pot ser una bona solució per a les persones interessades que no s’hi hagin pogut inscriure durant el període lectiu habitual, per raons d’horaris o per altres incompatibilitats. Els cursos que s’ofereixen són sobretot orals i tenen la finalitat de donar resposta a les persones que acaben d’arribar fa poc a Catalunya o que tenen pocs coneixements de la llengua.
 
Garantir l’accés a la comunicació
El compromís ininterromput del Consorci amb l’aprenentatge de la llengua catalana obre portes a persones nouvingudes que troben, en aquest període estival, l’oportunitat per iniciar el contacte amb l’idioma. En aquest sentit, el 82% de l’oferta de cursos dels mesos d’estiu del Consorci correspon als nivells inicials i bàsics. L’11,5%, a cursos especialitzats i la resta, a nivells escrits més avançats.
 
Garantir al màxim possible l’accés de tota la ciutadania a la comprensió i expressió oral és el primer pas per fer que tothom pugui optar a les mateixes oportunitats socials, laborals i comunicatives.
 
 

Un 82% dels cursos són de català inicial i bàsic