• Imprimeix

El I Congrés de l’Espai Català Transfronterer se centra en ensenyament i llengües

La directora general de Política Lingüística participa en la taula rodona Les polítiques lingüístiques dins l’espai català transfronterer

01/03/2017 11:03
I Congrés de l’Espai Català Transfronterer

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà en la taula rodona “Les polítiques lingüístiques dins l’espai català transfronterer” que tindrà lloc el demà dijous, 2 de març, a la Casa de la Generalitat a Perpinyà, en el marc del I Congrés Transfronterer de l’Espai Català. El Congrés es durà a terme en dues sessions, la primera a Perpinyà, i la segona a la Sala la Cate de Figueres.

El director de la Casa de la Generalitat, Josep Puigbert, i el vicepresident del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Robert Garrabé, inauguraran l’acte. Aquesta és una iniciativa que neix de la col·laboració entre l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE) i el Consorci dels Estudis Catalans (CEC), en conveni amb la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) a la Catalunya del Nord. És un projecte comú de la Generalitat i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals.

El programa del congrés inclou sessions sobre política lingüística, l’aprenentatge de llengües com a eines de comunicació intercultural, l’ensenyament de llengua i noves tecnologies, l’ensenyament en immersió en contextos multilingües i l’experiència de pensar i viure el multilingüisme a diari.