• Imprimeix

El ‘Manual dels governs a Twitter’ cita l’Optimot com un dels casos emblemàtics de la presència de la Generalitat a twitter

19/05/2017 14:05
Manual dels governs a Twitter

El Manual dels governs a Twitter. Pautes per a institucions públiques a partir de l’experiència del Govern de Catalunya cita l’Optimot com un dels casos emblemàtics de la presència de la Generalitat a twitter. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont va presidir la presentació del llibre el passat dilluns, 15 de maig.

L'obra re­flecteix el model de funcionament col·laboratiu i innovador amb què treballen els pro­fessionals que gestionen els perfils de Twitter a la Generalitat, organitzats al voltant d’una gran comunitat de pràctica o comunitat professional. Les experiències que exposa el Manual són, per tant, a més d’intenses i formatives, capdavanteres. L’estudi d’aquestes pràctiques ajudarà a millorar els missatges que es publiquen a Twitter d’acord amb les preferències i l’atenció dels usuaris, amb la finalitat que puguin ser ells mateixos els viralitzadors i creadors de continguts públics.

La publicació ha estat elaborada per la Generalitat de Catalunya amb el suport de Twitter amb l’objectiu d’aportar tècniques i idees a institucions de govern i organitzacions  públiques i actuar d’una manera coherent i efectiva en aquesta xarxa social.