• Imprimeix

El Meu Primer Festival 2018 comença aquest dissabte

09/11/2018 12:11
El Meu Primer Festival 2018 comença aquest dissabte

El Meu Primer Festival comença dissabte 10 de novembre i la programació continua durant tres caps de setmana fins al diumenge 25 de novembre. Es tracta d'un certamen internacional de cinema per a infants d’entre 2 i 12 anys en què es mostren produccions cinematogràfiques d’arreu del món.

Durant l’onzena edició, es podran veure tres films en català “Ernest & Celestine, contes d’hivern”, “El vent entre les canyes” i “La rata del camí ral” i també els programes de curtmetratges, doblats en català, “Minimatch + 2”, “Match + 4” i “Match + 7”.

L’objectiu del certamen és entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat i despertar l’esperit crític. El Meu Primer Festival vol ser una finestra per a l’exhibició d’obres inèdites del cinema infantil i també contribuir a l’educació de la mirada cinematogràfica i a l’aprenentatge de la història del cinema.

Aquest festival té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Trobareu informació del cinema en català al Portal de cinema en català, al Facebook de cinema en català i al compte de Twitter @cat_cine.