• Imprimeix

El Premi Alimara CAT reconeix la campanya Club Enoturista "Priorat Terroir"

21/04/2017 12:04
Alimara CAT

La representant de la DGPL lliura el guardó a l’Associació Priorat Enoturisme

La campanya Club Enoturista “Priorat Terroir” de l’Associació Priorat Enoturisme va ser reconeguda ahir amb el Premi Alimara CAT, impulsat pel Centre d’Estudis Turístics Tècnics (CETT), el B-TRAVEL, la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

El premi es va lliurar en el marc de La Nit dels Alimara, presidida pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget. Durant aquesta gala, celebrada en el Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, es van lliurar també els Premis Alimara. Turisme 360, a la promoció turística nacional i internacional. La cap del Servei de Foment de l'Ús del Català, Montserrat Nadal, va lliurar els premi als representants de l’Associació Priorat Enoturisme.

El jurat de l’Alimara CAT ha valorat la bona qualitat lingüística dels textos escrits de la campanya, la varietat de formats de presentació de la informació, i en destaca la comunicació clara i trilingüe de tota la campanya en tres idiomes, català, castellà i anglès. Aquest premi s’ha obert, a partir d’aquesta edició, a les candidatures de qualsevol territori i no només a les de fora de Catalunya com fins ara, posant el focus en la comunicació clara expressada en català valorant la correcció del llenguatge i el bon ús que se’n faci.

La vetllada va reunir al voltant de 550 persones de l’Administració, el món empresarial i el món acadèmic, vinculades al turisme, l’hoteleria i la gastronomia, també alumnat del Campus CETT-UB, s’han lliurat 14 premis Alimara que han recaigut en 12 campanyes de promoció turística i 2 empreses o entitats que, fora de concurs, han estat distingides amb el Premi Alimara Mass Media i el Premi Alimara Especial del CETT, la revista Descobrir Catalunya i l’organització internacional World Tourism Organization.