• Imprimeix

El celler Clos Galena guardonat amb el Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el Món Empresarial

11/10/2018 11:10
 El president Quim Torra lliura el guardó a la propietària del celler

El celler Clos Galena ha estat guardonat amb el Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el Món Empresarial en el marc de la 31a edició dels Premis Pimes. El president de la Generalitat, Quim Torra, va lliurar el guardó a la propietària i directora del celler, Merche Dalmau.

L’acte de lliurament del premis Pimes va tenir lloc ahir, 10 d’octubre, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb l’assistència de representants del món econòmic i polític, com la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació d’Andorra, Gilbert Saboya, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, el vicepresident, Pere Aragonès, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, entre d’altres.

El celler Clos Galena, ubicat al poble d’El Molar dins la DOQ Priorat, és un celler sostenible i ecològic. El jurat del premi ha considerat que és una empresa innovadora i arrelada al territori, que atorga a la llengua catalana un valor afegit en la qualitat empresarial.

El Premi Pime a la Qualitat Lingüística rep el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L’entitat PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana des de l’any 2011.