• Imprimeix

El compte de twitter @llenguacatalana supera els 20.000 seguidors

10/05/2017 12:05
Llengua catalana

El perfil a Twitter @llenguacatalana ha superat els 20.000 seguidors al llarg del mes d’abril. Actualment, 20.200 persones segueixen aquest compte que difon continguts relacionats amb les tasques de foment del coneixement i l’ús del català que impulsa la Direcció General de Política Lingüística. Aquestes xifres el situen entre els comptes més seguits dels que ofereixen informació sobre la llengua catalana.

La presència a Twitter de la DGPL es concreta també amb els perfils de Voluntariat per la llengua @vxlcat; cinema en català @catcine; i els servei de consultes lingüístiques @optimotcat.

La DGPL també disposa de les pàgines de Facebook Llengua Catalana, Voluntariat per la llengua, Cinema en català i Mòstra de cinema occitan. També té 2 canals a YouTube, Llengua Catalana i Llengua de signes catalana.

Actualment els perfils vinculats a la política lingüística del Govern en les diferents xarxes socials agrupen més de 127.000 seguidors. La xifra inclou els seguidors dels comptes de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, del Consorci per a la Normalizació Lingüística i del TERMCAT. Per mitjà d’aquests canals s’ofereix informació i atenció a aquelles persones interessades en l’actualitat de la llengua.