• Imprimeix

El vuitè quadern d’activitats per al Voluntariat lingüístic “Parlem tu i jo” se centra en la salut

18/10/2017 11:10
La Salut

El nou quadern de la col·lecció “Parlem Tu i Jo”, que té per objectiu promoure la pràctica oral de la llengua catalana i reforçar-ne l’aprenentatge a través de la lectura, es titula La Salut. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura publica aquest material en format digital i també en format paper perquè hi puguin treballar les parelles lingüístiques d’arreu de Catalunya. 

El quadern proposa un seguit d’activitats per conversar sobre diferents aspectes relacionats amb la salut, entre les quals destaca el conte Selva endins, de David Vila i Ros, i el còmic Ikigai, de Marc Méndez. També inclou un apartat de vocabulari, un de textos breus per llegir en veu alta i un de suggeriments de conversa.

“Parlem Tu i Jo” s’adreça tant a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua o bé a l’alumnat dels cursos de llengua catalana. Des de l’any 2010 s’han publicat 8 quaderns que s’han dedicats a temes com els viatges, el temps d’oci, el menjar i el beure, l’habitatge, la família, la diversitat religiosa i l’esport.