• Imprimeix

Els films 'Detectiu Conan. El cas zero' i 'The Unthikable' s'estrenen en català aquest divendres

08/11/2018 11:11
'Detectiu Conan. El cas zero' i 'The Unthikable'
El film d’anime japonès Detectiu Conan. El cas zero i el film suec The Unthinkable s’estrenen aquest divendres, 9 de novembre, doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Detectiu Conan. El cas Zero
 
Les aventures del detectiu Conan arriben per primer cop a les nostres grans pantalles tot i que aquest és el film número 22 de la saga d’anime i manga de Gosho Aoyama. El film ha estat la pel·lícula més taquillera de 2018 al Japó i durant 5 setmanes ha ocupat el número 1 a la taquilla des de la seva estrena.
El film ha estat dirigit per Yuzuru Tachikawa i distribuït per Alfa Pictures.
 
Aquesta és una nova entrega de les aventures de Shinichi Kudo, un jove detectiu transformat en nen després d’ingerir un verí. En la seva nova vida és conegut com a Conan Edogawa. En aquesta ocasió, el Conan ha d’investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d’un gran complex turístic a Tòquio. El film es podrà veure en català a 30 sales.
 
The Unthikable
 
El film suec ha estat dirigit per Victor Danell i interpretat per Christoffer Nordenrot, Lisa Henni, Jesper Barkselius, Pia Halvorsen, Magnus Sundberg, Krister Kern, Karin Bertling, Ulrika Bäckström, Alexej Manvelov, Yngve Dahlberg, i Håkan Ehn.
 
La mort de la seva mare en estranyes circumstàncies obliga l’Alex a tornar al seu poble. Allà es retroba amb l’Anna, un amor de joventut que no ha pogut oblidar. Mentre, Suècia sucumbeix a una sèrie d'atacs terroristes que obligaran l’Alex a lluitar primer contra la nostàlgia i després per la supervivència.
 
El film, distribuït per Adso films, es podrà veure en català a 6 sales.
 
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català, al Facebook Cinema en català, i a @cat_cine