• Imprimeix

Els films d'animació 'Vaiana' i 'Ribbit, una petita granota amb un gran dilema' s'estrenen en català aquest divendres

01/12/2016 11:12
'Vaiana' i 'Ribbit, una petita granota amb un gran dilema'
La princesa Vaiana i la petita granota Ribbit arriben als cinemes aquest divendres, 2 de desembre, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Vaiana
L’última pel·lícula de Disney ha estat dirigida per John Musker i Ron Clements. Aquest any, Disney també ha estrenat en català Zootròpolis.
 
La protagonista del film és Vaiana, filla del cap d’una tribu que habita una illa del Pacífic. La tranquil·la existència de la tribu, que ha perdut l’habilitat de navegar, es veu amenaçada per un perill greu. La llegenda parla d’un heroi que buscarà el semidéu Maui per salvar l’illa. Seguint el consell de la seva àvia, Vaiana decideix anar a trobar Maui, que gràcies al seu ham màgic pot canviar de forma i ho sap tot perquè ho té tatuat a la pell. Junts travessaran l’oceà fins a l’illa dels mostres per salvar la llar de Vaiana.
 
Ribbit, una petita granota amb un gran dilema
 
Aquest film d’animació, distribuït per Flins & Pinículas, s’estrena en versió doblada en català. El 2016  la distribuïdora també ha estrenat en català Corb Mitjonet. La gran cursa, que encara està en cartellera.
 
Ribbit és una granota amb una crisi d’identitat que s’embarca en un viatge a l’Amazònia per descobrir el sentit de la vida.