• Imprimeix

'Filosofia, ara!', la nova revista de filosofia en català

20/01/2016 10:01
Filosofia ara!

Aquest mes de gener s’ha publicat el primer número de la revista de divulgació filosòfica en català en format digital Filosofia, ara! La revista s’adreça a estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, i altra gent interessada en la filosofia en general.  

Els creadors de la revista han apostat per fer-la en català: “No estem sols en la temerària tasca de la divulgació filosòfica. N’hi ha d’altres que comparteixen la nostra bogeria. I com que no els va malament del tot, hem volgut fer-ho també nosaltres, a la nostra manera i en català”.

El primer número consisteix en un monogràfic sobre els autors que entren a la prova d’història de la filosofia de la selectivitat (Plató, René Descartes, John Locke, John Stuart Mill i Friedrich Nietzsche). Aquest monogràfic va acompanyat de l’explicació de recursos en línia de filosofia en català

Els impulsors de la revista han fet una crida a totes aquelles persones que vulguin participar al proper monogràfic dedicat a la democràcia.

Filosofia, ara!