• Imprimeix

Guies.cat proposa visites guiades en llengua catalana per les principals ciutats del món

03/08/2018 13:08
Cartell de Guies.cat

La primera plataforma en línia de reserves de rutes turístiques en llengua catalana, Guies.cat, proposa aquest estiu recorreguts a les principals ciutats del món de la mà de guies que realitzen la visita en llengua catalana. El servei està disponible actualment a Amsterdam, Dublín, Florència, Londres, Manhattan, París, Praga, Roma, Tòquio i la Toscana i properament anirà incorporant noves destinacions.

Guies.cat, que compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL), ofereix en aquests indrets recorreguts que tenen una durada d’unes 3 hores i que s’organitzen en grups reduïts, d’unes 15 persones com a màxim.  L’equip de guies que s’ocupen de fer les visites són catalans professionals del sector turístic que viuen en les ciutats de destinació. La plataforma està oberta a tots els professionals que puguin fer aquest tipus de servei arreu del món. 

Aquesta oferta de visites realitzades en català se suma a la proposta de sis guies de viatge en llengua catalana publicades per Cossetània Edicions, amb el suport de la DGPL, per conèixer les ciutats de Berlín, Lisboa, Londres, Nova York, París i Roma.