• Imprimeix

IX Final del Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans

11/05/2018 14:05
Final del Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà demà dissabte, 12 de maig, en l’acte de lliurament de premis de la gran final del IX Campionat d’Scrabble Escolar en català dels Països Catalans en la categoria de 3r i 4t d’ESO. L’activitat es durà a terme de les 11 a les 14 hores a la biblioteca Sagrada Família de Barcelona i hi participaran 80 alumnes de 10 d'instituts de Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola, el Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Almassora, Nules i Elx.   

L’ IX edició del campionat, organitzat per l'Associació Club Scrabble Escolar, s’emmarca en els actes de la commemoració de l’Any Pompeu Fabra. Els guanyadors rebran un exemplar del còmic Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua, un volum de Rafael Dalmau Editor publicat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

El Campionat d’Scrabble Escolar en català dels Països Catalans té com a objectiu articular els components lingüístic, social, matemàtic i competitiu, mitjançant el joc Scrabble, en un sistema d’aprenentatge i pràctica de la llengua catalana.

Gairebé 3.000 alumnes, des de cinquè curs de primària fins a quart curs de secundària, de 19 municipis i d’una cinquantena de centres d’ensenyament, han participat de les activitats del campionat programades a Altafulla, Castelldefels, Castelló, Elx, l’Hospitalet de Llobregat i Sabadell.