• Imprimeix

Jornada de treball amb entitats que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua (VxL)

27/04/2017 08:04
Un moment de la sessió

La Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística ha organitzat avui dijous, 27 d’abril, una jornada de treball amb entitats que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua (VxL).

Les entitats que hi han participat constitueixen i gestionen parelles lingüístiques. També, com altres entitats que col·laboren amb el VxL, promouen la participació en el programa de les persones associades, vetllen perquè el català sigui la llengua habitual en les activitats pròpies i faciliten la participació dels voluntaris i aprenents en les activitats  de coneixement del territori, la cultura i la societat catalanes.

Els objectius principals de la jornada de treball han estat reconèixer la tasca que duen a terme les entitats, compartir experiències i posar en comú propostes d’actuacions, materials i projectes de cara al futur del Voluntariat per la llengua.

L’any 2016, 111 entitats culturals, educatives, religioses, dedicades a la diversitat funcional, etc. han format 1.736 parelles lingüístiques, de les quals 326 han estat gestionades directament per les mateixes entitats.