• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

Jornada sobre estratègies de futur per a l’occità

13/06/2018 10:06
Jornada

L’Institut d’Estudis Occitans (IEO) organitza una jornada sobre estratègies de futur per a la llengua occitana davant dels reptes d’un mon connectat i digital. Aquesta jornada tindrà lloc el 16 de juny de 2018 a Tolosa de Lengadòc, a l’Ostal d’Occitània (carrièra Malcosinat, 11), de 10 del matí fins a les 6 de la tarda.

El programa de la jornada preveu abordar la situació de l’occità a partir de diferents perspectives com la sociolingüística, l’ús de recursos informàtics i la producció cultural en llengua occitana. Hi participaran representants de l’Ofici Públic de la Llengua Occitana de l’Estat francès, de la Delegació General de la Llengua Francesa i les Llengües de França del govern francès i del Centre Interregional de Desenvolupament de la Llengua Occitana (CIRDOC) de Besiers. Entre d’altres participants també hi intervindrà el professor Aitor Carrera, de la Universitat de Lleida, que tractarà de les experiències sobre l’aranès. 

Aquesta Jornada és una activitat que s’emmarca dins del EuroScience Open Forum 2018 de Tolosa, manifestació científica interdisciplinària d’àmbit europeu per al debat científic en recerca i innovació, oberta també al públic general.

Per a més informació, cal contactar amb Marc Vidal (administrador de l’IEO) a l’adreça marc.vidal.a@gmail.com