• Imprimeix

L’Associació Respon.cat promou la inclusió de la responsabilitat lingüística en la responsabilitat social empresarial  

26/02/2018 13:02
Respon.cat

L’associació Respon.cat ha dut a terme un projecte amb l’objectiu que el teixit empresarial de Catalunya inclogui la responsabilitat lingüística en les pràctiques de responsabilitat social empresarial. El projecte té el suport de la Direcció General de Política Lingüística en el marc dels ajuts a entitats sense ànim de lucre per al foment de la llengua catalana.

Per a tirar endavant el projecte s'han dut a terme tres accions: una cerca de bones pràctiques, que s’ha fet examinant les 70 empreses associades a Respon.cat i a partir de fonts secundàries (Generalitat de Catalunya, Consorci per a la Normalització Lingüística, etc.); la creació d’un espai de trobada empresarial, i finalment, la creació d’un apartat de documents, eines i recursos a la seva pàgina web (http://www.respon.cat/gestio-de-la-responsabilitat-linguistica/).

L’associació Respon.cat és iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya que fa reconeixements a bones pràctiques en diferents àmbits que s’emmarca en el Projecte Focus de Responsabilitat Social Empresarial.

Podeu trobar més informació dels projectes de foment de l’ús del català que han rebut el suport de la DGPL a  http://llengua.gencat.cat/ca/serveis/entitats/projectes-entitats/.