• Imprimeix

L'Optimot arriba als 20.000 seguidors a Twitter

13/06/2018 14:06
Seguidors

El compte de Twitter de l’Optimot (@Optimotcat) ha arribat als 20.000 seguidors aquest mes de juny. La Direcció General de Política Lingüística va posar en funcionament aquest compte el mes de febrer del 2015 per fer difusió dels continguts del cercador de dubtes lingüístics Optimot i del seu servei d’atenció personalitzada amb l’objectiu de promoure i facilitar la qualitat en l’ús de la llengua.

Des de la seva posada en marxa, la bona acceptació dels continguts que difon el perfil s’ha traduït en un increment de seguidors constant, amb una mitjana mensual de 574 nous seguidors al mes en els cinc primers mesos del 2018.

Des de l’@Optimotcat s’envien una mitjana de 320 tuits mensuals amb continguts variats que van des de la difusió de les novetats normatives de l’Institut d’Estudis Catalans fins a la cerca de variants de mots o expressions, passant per activitats més lúdiques com enquestes o concursos, sempre amb la finalitat última de construir una comunitat de seguidors que permeti compartir el coneixement i detectar necessitats i mancances lingüístiques.