• Imprimeix

La 8a edició del Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, inclou 25 productes audiovisuals en català  

08/11/2018 10:11
Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, torna un any més amb una programació de llargmetratges, curtmetratges, documentals i activitats al voltant de la cultura enològica. Aquesta vuitena edició tindrà lloc del 8 al 18 de novembre a Vilafranca del Penedés. Durant el festival es podran veure 12 llargmetratges en versió original subtitulada en català, 6 en versió original en català, 6 curtmetratges en versió original en català i 1 en versió doblada.

El Most té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació al català, a través del Catalunya Film Festivals.

El Festival Most té abast internacional i és l’aparador de la producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. També inclou la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment.

Des de l’any 2016 el Most arriba també al Priorat, aquet 2018, serà del 28 de novembre al 2 de desembre.

Trobareu informació del cinema en català al Portal de cinema en català, al Facebook de cinema en català i al compte de Twitter @cat_cine