• Imprimeix

La Bressola celebra la festa de final de curs a Sant Esteve del Monestir

19/05/2017 13:05
Bressolada

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà demà dissabte, 20 de maig, en la Bressolada, la festa anual de les Escoles La Bressola, que enguany se celebrarà al Parc de l'Estany del municipi rossellonenc de Sant Esteve del Monestir.

Per primera vegada, la Bressolada tindrà un pregó, que anirà a càrrec de l’escriptora Isabel-Clara Simó. També es durà a terme un petit concert amb les cançons del darrer treball discogràfic de La Bressolals a càrrec dels infants i joves dels centres educatius, acompanyats dels músics i cantants Marc Serrats, Raph Dumas i Carles Belda.

La celebració tindrà altres activitats com els tallers organitzats pels alumnes del Col·legi, SoundTruck amb DJs diversos o els Xanquers de l'Albera i un dinar popular. La festa es tancarà amb l’exhibició de les tres colles castelleres de Catalunya del Nord: els Castellers del Riberal, els Angelets del Vallespir i els Pallagos del Conflent.

Actualment La Bressola està integrada per 7 centres escolars (6 escoles de primària i 1 centre de secundària) amb més de 1.000 alumnes.