• Imprimeix

La CAL organitza la jornada de reflexió "Camins cap a la cohesió social"  

17/05/2018 13:05
Cartell

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza la jornada de reflexió "Camins cap a la cohesió social Accions i experiències lingüístiques quotidianes que faciliten l’entesa entre gent diversa". Tindrà lloc el dimarts, 22 de maig, a les 18 hores, a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona).

Amb aquesta activitat, la CAL amb la col·laboració de l’Espai Jove La Fontana, proposa reflexionar al voltant de la llengua i la cohesió social des d’un enfocament pràctic orientat a la vida quotidiana i aplicable dins d’un entorn proper: el veïnatge, la feina, el comerç i les relacions socials, entre d’altres.

A partir de de fragments de relats presentats a la III edició del Concurs de microrelats que organitzen la CAL i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu, els assistents a la jornada debatan sobre les estratègies i petites accions que es poden dur a terme per millorar la cohesió social al nostre entorn.

La CAL forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana des de l’any 2002 i rep el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per als projectes de foment de l’ús de la llengua catalana que du a terme l’entitat.

 

 

 

 

 

Accions i experiències lingüístiques quotidianes que faciliten l’entesa entre gent diversa”