• Imprimeix

La Direcció General de Política Lingüística presenta 3 ponències a les jornades de recerca sociolingüística del CRUSCAT

14/06/2018 12:06
Inauguració

El president de l’Institut d’Estudis Catalans, el director de la Xarxa CRUSCAT, i la sub-directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, obren les Jornades

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura presenta 3 ponències a les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana” que organitza la Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans. Les Jornades tenen per objectiu posar en comú la recerca en curs o acabada de fer i avançar així en el coneixement intern de les diferents temàtiques i en la seva projecció internacional. Aquesta activitat té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros, el director de la Xarxa CRUSCAT – IEC  Miquel Àngel Pradilla, i la sub-directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Marta Xirinachs han presentat les Jornades que comencen avui, 14 de juny, i s’allargaran fins demà divendres.

La Direcció General de Política Lingüística presenta 3 ponències que s’inscriuen en diferents àmbits de recerca. En l’apartat de demolingüística presenta “EULP 2018. Canvis i millores en l’enquesta d’usos lingüístics a la població que impulsa la DGPL”, a càrrec de Joan Solé i Anna Torrijos. En l’àmbit de Treball i llengua oferirà la sessió “Recerca EMMARCA’T. Estudis de la DGPL en l’àmbit d’empresa i consum”, a càrrec de Carla Bruguera, Albert Fabà (Consorci per a la Normalització Lingüística), Anton Ferret i Joan Solé. Finalment, la tercera ponència s’emmarca en l’apartat de sociolingüística eductiva,  té per títol “Recerca ÈLIA. Estudis de la DGPL en ensenyament del català”, i anirà a càrrec d’Albert Fabà, Anton Ferret i Joan Solé.

Les Jornades es poden seguir en línia al canal YouTube de l'IEC.