• Imprimeix

La 'Revista de Llengua i Dret' organitza la jornada "Fabra avui. El català, de llengua moderna a llengua digital"

20/06/2018 11:06
llengua i dret

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitza una jornada de reflexió i debat amb motiu de la commemoració de l’any Pompeu Fabra. La jornada, que té per títol "Fabra avui. El català, de llengua moderna a llengua digital" tindrà lloc el 19 de setembre, de 9 a 13 hores, a l’Escola d’Administració Pública. La inscripció ja està oberta.

L’objectiu és enllaçar la contribució innovadora de Fabra –que va aportar unes estructures imprescindibles perquè el català pogués ser usat en tots els àmbits com a llengua moderna– amb les repercussions lingüístiques del dret i les polítiques digitals i, finalment, amb els desenvolupaments tecnològics que necessiten avui les llengües per poder ser usades en la majoria d’ àmbits de la vida diària.

Aquesta jornada s'adreça a professionals de la planificació lingüística, la traducció i la interpretació; juristes interessats en l’àmbit de les regulacions tecnològiques; especialistes en tecnologies lingüístiques i professionals de les polítiques digitals; directius públics d’aquests àmbits; acadèmics i estudiants universitaris.