• Imprimeix

La Universitat de Vic presenta el llibre 'L'ensenyament del català als territoris de parla catalana'

13/02/2018 12:02
L'ensenyament del català als territoris de parla catalana

La presentació del llibre L’ensenyament del català als territoris de parla catalana. Estat de la qüestió i perspectives de futur, tindrà lloc el dimecres 14 de febrer, a les 18 hores a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic. Aquest volum, coordinat per Núria Camps, Mariona Casas, Llorenç Comajoan i Teresa Puntí, conté una selecció de les ponències i comunicacions del IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català celebrat a Vic. La presentació anirà a càrrec de la doctora Assumpta Fargas i Teresa Puntí.

En el marc de l’acte, la doctora Maria Josep Cuenca, de la Universitat de València i membre de l’Institut d’Estudis Catalans, pronunciarà la conferència La Gramàtica de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans: les versions Essencial i Bàsica.

La doctora Cuenca exposarà les actuacions dutes a terme en el marc del projecte de la Gramàtica essencial de la llengua catalana, que té com a objectiu apropar la gramàtica a usuaris menys especialitzats i facilitar la consulta en línia.

El Grup de Recerca en Educació, Llenguatge i Literatura de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya organitza aquest acte.