• Imprimeix

Les sessions del X Simposi Llengua, educació i immigració: balanç i perspectives ja estan en línia

10/01/2017 13:01
X Simposi Llengua, educació i immigració: balanç i perspectives

La directora general de Política Lingüísticava participar a la taula rodona “Presentació de polítiques i accions d'intervenció institucional”

Els materials del X Simposi Llengua, educació i immigració: Balanç i perspectives, ja es poden veure i consultar des de la pàgina web de l’esdeveniment. El Simposi, que té caràcter biennal, està organitzat per l’ICE Josep Pallach de la Universitat de Girona i l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL).

La llengua catalana va ser un dels temes tractats en diferents taules i comunicacions de la jornada. La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va participar a la taula rodona “Presentació de polítiques i accions d'intervenció institucional” juntament amb el president del Consell Escolar de Catalunya, Lluís Font, i el Secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós.

La directora de l’Àmbit de Formació i Foment del Consorci per a la Normalització Lingüística, Alba Conesa, va presentar la comunicació “Anàlisi de la procedència dels alumnes joves del Consorci per a la Normalització Lingüística”.

Enregistraments de les sessions plenàries

Presentació de les conferències

Presentació de les comunicacions

Recull fotogràfic