• Imprimeix

Lliurament del Premi E-TECH a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC

12/11/2018 14:11
Premis E-TECH

El Premi E-TECH a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC es lliurarà avui, 12 de novembre, en el marc de la Gala dels Premis de les Comarques Gironines E-TECH. La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarpa a aquest acte que tindrà lloc a les 17.30 hores, a l'Auditori Josep Irla (Edifici de la Generalitat de Catalunya) de Girona.

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), organitza aquests premis que tenen per objectiu reconèixer les millors iniciatives o projectes relacionats amb les noves tecnologies per part d’empreses o entitats gironines desenvolupats al llarg de l’any. Una de les 10 categories dels premis, és el Premi E-TECH a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC, que reconeix el projecte més destacat pel que fa a la projecció del català en el sector, a la gestió del multilingüisme i al tractament de la llengua i la comunicació. El guardó té el suport de la Direcció General de Política Lingüística.  El jurat del premi està format per representants de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

En les anteriors edicions, els guardonats amb el premi  TECH a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC han estat el portal d’informació i cerca de feina Infofeina (Organigrama, 2003), el directori de blogs Bitàcoles (Comunicatek, 2005), el portal de serveis immobiliaris Vimmocat (Inàtica, 2006), la televisió per Internet Sies.tv (Iglesias Associats, 2007), el portal de recursos didàctics Digital Text (Intercom Telemàtica, SL, 2008), l’eina de gestió de signatura electrònica professional Healthsign (Healthsign SL, 2009), la plataforma de gestió de la comunicació interna Zyncro (Inspirit, 2010), l’app social Wanty (Somcrea, 2014), el sistema informàtic integrat de la mutualitat de salut Montepio Girona (DSET, 2015) i l’app per a la gestió organitzativa en centres d’ensenyament Additio (Didactic Labs, 2017).