• ???label.telegram???
  • Imprimeix

Un jove de Granada guanya el premi ‘Desperta la teva creativitat’ del curs Clic a Fabra

09/07/2018 12:07
Lliurament del premi ‘Desperta la teva creativitat’ del curs Clic a Fabra

Raúl Pérez Soto, un jove químic de Granada, és el guanyador del concurs ‘Desperta la teva creativitat’. Estudiant de l’Institut Català d'Investigació Química de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona, des que és a Catalunya ha completat un curs d’A2 i un de B1, i ha rebut el premi del concurs, que consistia en una tauleta, de mans de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

‘Desperta la teva creativitat’ era una de les activitats més rellevants del Clic a Fabra, el curs en línia a la plataforma Aula mestra que s’ha organitzat amb motiu de la celebració de l’Any Pompeu Fabra. L’objectiu d’aquest curs és difondre de manera lúdica i didàctica la vida i obra de Pompeu Fabra entre el públic en general i, en especial, entre els aprenents de llengua catalana. El concurs literari ‘Desperta la teva creativitat’ va proposar escriure un nou final per al conte de l’autor Enric Gomà: Últims trets, 1939. Es tractava de redactar un text en català, o més d’un, d'entre 100 i 250 paraules com a proposta de final per al conte.

Al concurs hi ha participat 19 persones, amb 21 propostes. Segons la creativitat, originalitat i coherència amb la resta del conte, es van preseleccionar 3 finalistes i de l’11 al 24 de juny es va triar el guanyador per votació pública. 48 usuaris de la plataforma van votar els tres finalistes amb el resultat de 21, 20 i 7 vots respectivament.