• Imprimeix

Més cinema infantil en català aquesta tardor amb el programa CINC

L’Ateneu Igualadí, Cat Cines Figueres ACEC, el Centre Parroquial d’Argentona i els Cines Bages Centre de Manresa s’incorporen a la iniciativa

19/10/2017 12:10
CINC
El cinema infantil en català arriba aquesta tardor a 48 localitats de Catalunya i 2 de la Franja de la mà del CINC, programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diverses institucions, entitats i cinemes. La iniciativa té per objectiu potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.
 
En el marc del programa CINC, s’han programat per als propers mesos més de 300 sessions de cinema infantil en català. Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, comencen les projeccions.
 
El CINC és una iniciativa consolidada, que l’any passat va portar més de 60.000 espectadors a les sales. En aquesta edició de tardor es projectaran 41 films diferents que inclouen títols com Cars 3, Gru 3, El meu dolent preferit, Els Barrufets, El poble amagat, El nadó en cap, Capità Calçotets, Ballerina, Emoji, Tadeu Jones 2, El secret del rei Mides, Blinky Bill, El coala, La vida d’en Carbassó, Neu i Els arbres màgics, entre d’altres.
 
Enguany, s’han incorporat al CINC: Argentona, Igualada, Manresa i els Cinemes ACEC de Figueres. La resta de localitats on arribarà la programació són: Agramunt, Arenys de Mar, Badalona, Balaguer, Barberà del Vallès, Barcelona, Begues, Bellpuig, Blanes, Cabrils, Canet de Mar, Castellar del Vallès, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cerdanyola del Vallès, El Vendrell, Els Hostalets de Pierola, Figueres, Girona, Granollers, la Seu d'Urgell, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Mequinensa, Montcada i Reixac, Montblanc, Olot, Piera, Platja d'Aro, Premià de Mar, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca,  Sant Celoni, Sant Cugat del Vallès, Solsona, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Torredembarra, Tremp, Vilafranca del Penedès, Vila-seca i Vilassar de Dalt.

Més de 300 sessions de cinema infantil en català en 50 localitats