• Imprimeix

Neix Bon Dia Televisió, la plataforma digital de continguts audiovisuals de Tv3 i IB3

28/11/2018 12:11
Bon Dia TV

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) han posat en funcionament la plataforma digital de continguts audiovisuals Bon Dia TV. La plataforma ofereix continguts de les cadenes TV3 i IB3 i té l’objectiu de “crear un sentiment de proximitat en què puguem reconèixer que tenim més afinitats que diferències, interessos comuns i una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori”.

La programació té un marcat caràcter social i cultural i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.

La posada en funcionament d’aquesta plataforma és un dels punts d'un acord més ampli entre la CCMA i l'EPRTVIB que van signar ahir a Palma la vicepresidenta de la CCMA, Nuria Llorach i el director general de IB3, Andreu Manresa. Altres punts de l’acord són abordar noves vies de col·laboració entre ambdues parts en l'àmbit de la producció, l'edició conjunta, l'adquisició de drets d'emissió i l'intercanvi de continguts amb la finalitat de millorar l'eficiència dels recursos públics.