• Imprimeix

Neix un nou mitjà en català sobre el món digital

27/09/2018 07:09
Neix un nou mitjà en català sobre el món digital

El Tecnològic és el nou mitjà en català que ofereix continguts sobre el sector digital, amb notícies, trucs i tutorials. Neix de l’evolució del portal PCatalà, després de 6 anys d’experiència en notícies sobre tecnologies i videojocs.

Amb una imatge renovada, incorpora nous àmbits com el de les ciutats intel·ligents (Smart Cities) i les notícies tecnològiques del territori a l’apartat Proximitat. La resta de continguts, que s’ofereixen en multicanal, s’estructuren en les altres seccions: Mòbils, Videojocs i Podcast.

L’equip de periodistes i redactors que formen l’equip del mitjà digital mantenen contacte directe amb els principals protagonistes de l’actualitat catalana tecnològica, així com amb empreses internacionals del sector. Analitzen dispositius i jocs i en publiquen les conclusions de forma independent. El Tecnològic també vol col·laborar amb els principals esdeveniments tecnològics que s’organitzin a Catalunya, perquè aspira a esdevenir el mitjà català de referència en tecnologies i videojocs.