• Imprimeix

Nova xarxa de coordinació territorial per estendre el Voluntariat per la llengua entre els joves

29/11/2016 13:11
VxL

La Direcció General de Política Lingüística, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Joventut/Agència Catalana de la Joventut han establert una xarxa de coordinació territorial entre els dinamitzadors de Voluntariat per la llengua (VxL) i els professionals de joventut de les Oficines Joves (OJ) i Punts d’Informació Juvenil (PIJ). L’objectiu és incrementar la participació dels joves en el VxL per fomentar l’ús de la llengua al territori.

En el marc d’aquesta col·laboració, s’organitzen conjuntament trobades, formacions, campanyes, xerrades, es creen nous punts d’informació i/o d’inscripció de VxL, es difonen materials divulgatius del programa i ja s’han creat les primeres parelles lingüístiques juvenils.

L’Agència Catalana de la Joventut ha fet arribar als seus professionals un recull de les experiències que es duen a terme territorialment per tal que totes les OJ i PIJ coneguin aquestes iniciatives i puguin implementar les que considerin que s’adeqüen a les característiques del seu entorn.